Bible inspiration group 17 november 2019 14.00 -16.00 uur

Ben je vrouw en geloof je in God? Of ben je nog niet/niet meer zeker of je dat doet … hoe dan ook je bent welkom om -samen met andere vrouwen van all walks of life en leeftijden- te praten, te delen over wat God in jouw leven doet.

Dit kan zijn: genezing, een nieuwe baan, je relatie is weer op de rit, je bent eindelijk zwanger, je hebt de ervaring dat je duidelijke leiding krijgt van Hem in je leven en voelt je gezegend. Want God is goed en Hij wil dat het goed gaat met wie Hem zoeken en liefhebben … Ook wanneer het niet zo lekker loopt, blijf jij in balans.

Waarom deze groep? Gelovigen kunnen elkaar op elke manier steunen en aanmoedigen om dat extra stapje te doen, te blijven groeien: wat doet de Heer in jouw leven, wie is Jezus voor jou? Er is ruimte om te praten over je favo Bijbeltekst, je kunt je favo song laten horen of een inspirerend boek meenemen. Ook gaan we in gebed voor elkaar en is er tevens gelegenheid om de handen op te leggen in Jezus’ naam voor geestelijke en lichamelijke genezing en gezondheid. Dit alles bij een lekkere bak koffie/thee/sapje en iets lekkers.

Wil je komen? Mail mij dan! info@jezusredt.nl

Afbeelding van fernando zhiminaicela via Pixabay