Hoi lieve vriendin,

Als vrouw heb je veel verantwoordelijkheden: je werkt of studeert (of beide) hebtal dan niet kinderen, een relatie, of zorg je voor je ouder wordende ouders ofje bent (oppas) oma. Daarnaast doe je misschien vrijwilligerswerk en probeer jeeen luisterend oor te zijn voor wie dat maar wil. Daarbij wil je er vooral fris en fit uit blijven zien en dat alles met een big smile!

Ik vind het leven een uitdagingen het mag best ‘hard’ gaan af en toe. Rust roest en gezapigheid is geen optie … En toch … snakken we naar vrede, vreugde, willen we gezien worden om wie we zijn en niet om wat we doen of alleen om onze looks gewaardeerd worden.

In onze wereld ligt erkenningheel vaak in wat we zijn en niet om wie we zijn. Vaak is er dat kleine clubje intimi die ons echt kennen en waarderen en hoe vaak worden we juist niet teleurgesteld door hen van wie we dachten dat die dat nooit zouden doen, en doen we dat zelf net zo …

Mijn rust ligt in de Heer, in Jezus. Dat is zeker niet altijd zo geweest. In 2000 ben ik gedoopt en ook sinds die tijd heb ik genoeg meegemaakt maar het mooie is: Hij was erbij en droeg mij.

Nu denk je misschien: Wow, ik herken alles in je mail maar niet Jezus, dat is echt niets voor mij … of denk je: Ja, Jezus is ook mijn Heer en verlosser …

Hoe dan ook wil ik je uitnodigen om bij een heerlijke bak koffie, thee, sap en verrukkelijke taart, te delen over de Heer.

Wat ik van je vraag is om een stukje te lezen uit het Nieuwe Testament en dit deze middag te delen, en waarom die tekst belangrijk is voor jouw leven, dit doet iedereen en op die manier bouwen we elkaar op, krijgen we nieuwe inzichten in onszelf, elkaar en hoe de Heer in ons leven aanwezig is. Ben je helemaal niet vertrouwd met de Bijbel dan ben je er gewoon gezellig bij en deel je wat je misschien wel hebt ervaren of mee hebt gekregen over de Heer. Het belangrijkste is dat iedereen gewoon
zichzelf is.

Daarna is er ruimte voor voorbede, heb je een nood of vraag? Dan wordt er voor je gebeden.

Er is ook ruimte voor handoplegging tot genezing van welke ziekte of kwaal dan ook, we leggen het in Zijn handen.

Waarom deze vrouwengroep? Gewoon omdat het leuk is om te delen en vooral om de liefde van de Heer en van elkaar door te geven! Let’s meet up! 😊

Wil je komen? Meld je dan s.v.p.
wel op tijd aan via de mail: info@jezusredt.nl

Tot dan!

“Zie Ik maak alle dingen nieuw!”
Openbaring 21:5 Nieuwe Testament